Start it up! - PODALJŠUJEMO PRIJAVE DO 10.10.2021!

10. Oktober 2021
Spletna delavnica

Tekmovanje je namenjeno vsem zagonskim podjetjem, ki bi želeli pridobiti nekaj nepovratnih finančnih sredstev, mentoriranje na področju podjetništva ter predstavitev na mednarodni konferenci EIT Urbana mobilnost.

Start up podjetju ponujamo glavno nagrado v višini 2.500 EUR, 2-mesečno mentorstvo ter predstavitev na mednarodni konferenci EIT Urbana mobilnost - Skupaj za boljše življenjske pogoje v slovenskih mestih, ki bo 28.10.2021 v Ljubljani!

Mentorstvo bo vključevalo različna izobraževanja s področja intelektualnih pravic, javnega nastopanja, načina preboja vaših produktov ali storitev na mednarodni trg, možnosti sofinaciranja in iskanja potencialnih investitorjev in še več. 

Vse kar morate narediti je, da izpolnete obrazec in nam ga do najkasneje 10.10.2021 pošljete na email naslov: hubumslovenia@zag.si.

Vsak start-up, ki bo oddal obrazec, bo na svoj elektronski naslov prejel tromestno identifikacijsko številko. Rezultati izbora in točkovanje bodo javno objavljeni na naši spletni strani s tromestnimi identifikacijskimi številkami. Zmagovalci bodo o nagradi obveščeni tudi na elektronski naslov, navedenem na prijavnem obrazcu.

Vabimo vas, da ob prijavi tudi navedete kakšne informacije bi želeli v okviru 2-mesečnega mentorstva pridobiti oz. izboljšati.

Deli
Pridružite se nam
Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o aktualnem dogajanju!

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem