Kolesarski lov na zaklad - PODALJŠANO DO 3.10.2021

3. Oktober 2021
Maribor

Kolesarsko temovanje je namenjeno družinam in manjšim skupinam, da na zabaven način prekolesarijo in spoznajo mesto Maribor v drugačni luči.

Z veseljem vas obveščamo, da v okviru Evropskega tedna mobilnosti 2021, skupaj z Mariborsko kolesarsko mrežo, organiziramo Lov na zaklad. Glede na epidemiološko stanje v državi bo aktivnost prilagojena in v celoti izvedena brezstično, preko aplikacije TurfHunt.

Igra je namenjena družinam in manjšim skupinam (2-5 članov).

Skozi igro bodo tekmovalci potovali od ene točke do druge ter na poti reševali različne izzive povezane s tematiko urbane mobilnosti. Skozi izziv “iskanja zaklada” bodo tekmovalci spoznali ali pa zgolj prekolesarili Maribor na zabaven način. Igra se za skupino zaključi, ko ta prekolesari vse točke na svoji poti, reši vse namige ter prispe do cilja, kjer se bo skrival zaklad. 

Med vsemi skupinami, ki bodo uspešno zaključile izziv, bomo izžrebali eno, ki bo prejela glavno nagrado - družinsko vstopnico za Terme Ptuj ter tudi nekatere, ki bodo prejele priročne nagrade, za katere bo poskrbelo podjetje Dechatlon.si.

Na dogodek se je potrebno predhodno prijaviti. Prijave zbiramo do 2. oktobra 2021.

Po prijavi boste na dan začetka Evropskega tedna mobilnosti, dne 16.9.2021, prejeli vsa nadaljna navodila na vaš elektronski naslov.

Pri prijavi, v okence "Organizacija" vpišite koliko ljudi bo tekmovalo, v okence "Funkcija v organizaciji" pa njihova imena.

Mariborska kolesarska mreža vam lahko ponudi tudi nekaj koles na izposojo, ki jih lahko prevzamete v njihovi poslovalnici na Partizanski cesti 21, 2000 Maribor. Za več informacij pa pišite na email: mkm@kolesarji.org.

Prijavite se in se preizkusite v svojih lovskih sposobnostih!

Deli
Pridružite se nam
Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o aktualnem dogajanju!

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem