Hackathon EIT Urbana mobilnost

14. December 2021 8.30 - 18.30
Spletna delavnica

Po uspešno izvedenem lanskoletnem hackathonu, bomo tudi letos - 14.12.2021 - dogodek organizirali ponovno. 

Spletni hekaton Urbane mobilnosti je enodnevni dogodek namenjen oblikovanju inovativnih rešitev na področju realnih izzivov urbane mobilnosti v Sloveniji. Na hekatonu boste reševali realni izziv v povezavi z razvojem zelenih in trajnostnih rešitev za prevoz ljudi, blaga in odpadkov v slovenskih mestih.

Na spletni hekaton se lahko prijavijo študentje različnih univerzitetnih programov ali raziskovalci na začetku kariere (največ 7 let od zagovora doktorata), kot posamezniki ali kot skupine (3-5 članov). V primeru skupin priporočamo, da so te sestavljene iz študentov različnih programov, povezanih z urbano mobilnostjo. Prijavljene posameznike bo organizator uvrstil v skupine.

Registracija udeležencev je obvezna. Prijavnine ni. Registrirani udeleženci bodo pred izvedbo hekatona prejeli podroben opis izziva. Komisija bo na koncu hekatona izbrala najboljšo oblikovano idejo.

Člani skupine z najboljšo idejo bodo prejeli skupno nagrado v vrednosti 1.500 EUR.

Rok za prijavo je 8. 12. 2021 do 24.00.

Deli
Pridružite se nam
Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o aktualnem dogajanju!

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem